3d uitlijnen auto banden

Actie Actie Actie !!!

Uitlijnen bij Banden Service Amersfoort voor maar 39.95 euro !!!

Uitlijnen met nieuwste type HUNTER 3D uitlijnen apparaat.

Voorkom onnodige bandenslijtage.

Om uw banden op topniveau te houden en veilig te rijden, is het belangrijk om uw voertuig regelmatig te laten uitlijnen. Met uitlijning heffen onze experts afwijkingen in de wielstanden op. Deze krijgt u als u bijvoorbeeld een stoeprand raakt, over een grote steen of door een gat in de weg rijdt of een aanrijding krijgt.

Uw auto laten uitlijnen voor koersvast, veilig en zuinig rijden

Stoepjes, een aanrijding en putten in de weg veroorzaken afwijkingen in de wielstanden. Door uw auto te laten uitlijnen door de experts van Banden Service Amersfoort worden deze afwijkingen opgeheven. Maak een afspraak om uw auto te laten uitlijnen. Uitlijnen zorgt ervoor dat uw banden en auto-onderdelen minder snel slijten, u minder brandstof verbruikt en veiliger en comfortabeler rijdt.

Staat uw stuur schuin, trekt uw auto naar één kant of stuurt hij zwaarder? Dan is hij niet goed uitgelijnd. Wij adviseren u om minimaal eenmaal per jaar de uitlijning van uw auto te laten controleren.

Voor het uitlijnen kunt U bij ons met of zonder afspraak terecht 


Balanceren

Voorkomt trillingen en schade aan band, wiel of stuurinrichting


Trillingen aan het stuurwiel worden meestal veroorzaakt door het in onbalans zijn van de wielen (band en velg). Deze onbalans kan ontstaan door een onjuiste gewichtsverdeling, maar ook door een mankement in de hielen, gordel, koordlagen van het karkas of het loopvlak van de band. Door de vibraties ontstaat er schade aan de wielophanging en stuurinrichting, met grote gevolgen voor de rijveiligheid. Reparatie of vervanging van deze onderdelen leidt tot hoge kosten. Het goed balanceren van de wielen van een auto of bedrijfsvoertuig is dan ook een heel belangrijk – maar vaak onderschat – onderdeel in de service aan uw banden. Banden balanceren vergt precisie en vakmanschap en dat is wat BSA-Banden Service u kan bieden. Vanwege onze precisie komen klanten uit de wijde regio hiervoor naar ons toe.

"... onze monteurs helpen u graag veilig de weg op! BSA-Banden Service: Snel, Secuur en Safe! ..."


Ruiten

Geen eigen risico bij voorruitvervanging


Bent u All-Risk verzekerd of heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.) met een eigen risico van max. €150? U hoeft dus niets te betalen voor het vervangen van uw voorruit, want wij nemen dan uw eigen risico voor onze rekening. De declaratie handelen wij vervolgens rechtstreeks af met uw verzekeringsmaatschappij.

Gratis Sterreparatie
Een sterretje in de voorruit heeft een grote kans om verder door te scheuren. Dit komt mede door de verandering van temperatuur door het gebruik van airco of verwarming. Bandencentrum Utrecht zal altijd eerst kijken of we de schade kunnen repareren voordat we denken aan een ruitvervanging. Dit is om kosten en tijd te besparen.

Bandencentrum Utrecht repareert uw voorruit door middel van een harsinjectie. Uw ruit krijgt dan weer de originele sterkte terug. Bent u All-Risk verzekerd of heeft u een uitgebreide WA-verzekering (WA-extra, WA mini-casco, WA-plus, etc.), dan is sterreparatie GRATIS.